Tentang Kami

Ar Rizq adalah salah satu kedai dalam talian terkemuka di Malaysia. Kami adalah syarikat yang berkembang pesat kerana kami selalu mengutamakan pelanggan. Pengalaman membeli-belah yang berpusatkan pelanggan selalu menjadi tujuan kami, dan kami bangga dengan dasar komprehensif yang menjadikan kami berada di atas dan di luar pesaing kami. Di Ar Rizq, kami yakin dapat menyampaikan produk berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan kepada pelanggan kami, biasanya menjimatkan 30-70% daripada produk berjenama.

Syarikat kami dibina berdasarkan tiga prinsip utama:

  1. Produk yang sangat baik
  2. Harga yang sangat baik
  3. Perkhidmatan pelanggan yang sangat baik

Kami percaya bahawa melayani pelanggan kami memikul tanggungjawab untuk memastikan bahawa mereka berpuas hati dengan pembelian mereka. Kami akan melakukan yang terbaik untuk memastikan bahawa pelanggan kami gembira. Kami percaya bahawa kami dapat memberi kesan yang baik kepada industri selama-lamanya dengan menumpukan pada keperluan pelanggan kami.

Kami gembira anda berjaya ke kedai dalam talian yang terkenal bukan hanya dengan potongan harga yang mendalam tetapi juga untuk perkhidmatan pelanggan terkemuka kami. Kami harap anda akan kerap kembali dan menyebarkan berita kepada semua rakan anda! Belilah dengan kami hari ini dan lihat perbezaan Ar Rizq.