Penghantaran

PENGHANTARAN KE LEBIH 200 NEGARA

Kami dengan bangga menawarkan perkhidmatan penghantaran antarabangsa. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa lokasi yang tidak dapat kami hantar. Sekiranya anda berasal dari salah satu negara, kami akan menghubungi anda.

PAKEJ YANG HILANG / HILANG

Ar Rizq tidak bertanggungjawab sekiranya alamat yang salah diletakkan semasa proses pembayaran. Pastikan alamat pengebilan dan penghantaran anda betul sebelum memproses pesanan anda. Sekiranya kami melakukan kesalahan, kami akan bertanggungjawab sepenuhnya atas pesanan asal yang dibuat untuk anda tanpa sebarang bayaran.

KASTAM

Kami tidak bertanggungjawab untuk sebarang bayaran khas setelah barang dihantar. Dengan membeli produk kami, anda bersetuju bahawa satu atau lebih bungkusan mungkin dihantar kepada anda dan mungkin akan mendapat bayaran tersuai ketika mereka tiba di negara anda.

MASA PENGHANTARAN

Masa penghantaran berbeza mengikut lokasi. Ini adalah anggaran kami:

Lokasi *Anggaran Masa Penghantaran
United States 8-14 hari bekerja
Canada, Europe 8-15 hari bekerja
Australia, New Zealand 8-15 hari bekerja
Central & South America 10-20 hari bekerja
Asia 2-7 hari bekerja
Africa 15-30 hari bekerja

Masa penghantaran maksimum – 45 hari bekerja.

* Ini tidak termasuk masa pemprosesan 2-5 hari kami.

* Semua masa penghantaran tidak termasuk kelewatan pelepasan / kastam

MAKLUMAT PENJEJAKAN

Anda akan menerima e-mel dengan nombor penjejakan setelah pesanan anda dihantar tetapi kadangkala kerana penghantaran percuma tidak tersedia.

TRACKING SAYA MENGATAKAN “TIADA MAKLUMAT YANG TERSEDIA PADA MASA INI”.

Bagi sebilangan syarikat perkapalan, maklumat memerlukan masa 2-5 hari bekerja untuk mengemas kini sistem. Sekiranya pesanan anda dibuat lebih dari 5 hari bekerja yang lalu dan masih belum ada maklumat mengenai nombor penjejakan anda, sila hubungi kami.

ADAKAH ITEM SAYA DIHANTAR DALAM SATU PAKEJ?

Atas sebab logistik, item dalam pembelian yang sama kadang-kadang akan dihantar dalam pakej berasingan, walaupun anda telah menentukan penghantaran gabungan.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lain, sila hubungi kami dan kami akan melakukan yang terbaik untuk membantu anda.